instellingen

Team Sensornet

 

 

Ron Maas: commercieel directeur

Ron is verantwoordelijk voor de klantcontacten.

Vanaf december 1987 heeft Ron bij ingenieursbureau DGMR gewerkt aan een groot aantal projecten.  In het begin waren 25 medewerkers in dienst, waardoor in alle werkvelden ervaring is opgedaan die nu nog steeds van pas komt. Naast de specialisaties op het gebied van metingen en akoestiek, heeft dat tot aanvullende kennis geleverd van de bijbehorende wetgeving, zoneringen, maatregelen, apparatenkennis, luchtbehandelingstechniek, energie, procestechniek, binnenmilieu, ruimtelijke ordening en internetapplicaties.

"Sensornet is geheel onafhankelijk en heeft daarom ook geen mening over de verkregen data. Wel hebben onze klanten behoefte en het recht op een partij die meedenkt en verstand heeft van de materie, zodat werkelijk meerwaarde wordt gebracht. Met mijn passie voor deze onderwerpen, is het een uitdaging om steeds weer te bekijken hoe wij onze klanten het best kunnen voorbereiden voor de toekomst.”

Verder is Ron jaarlijks een aantal dagen docent bij de 'het platform voor mens en techniek' TVVL (Post-HBO cursussen 'luchtbehandelingstechniek' en 'geluid in technische installaties')

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Jasper Koolhaas: technisch directeur 

Jasper is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en techniek. Jasper was als directeur al betrokken bij Geluidsnet en eerder oprichter en voorzitter van Wireless Leiden en als manager actief in diverse Internet en ICT organisaties.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Miny van Nuenen: technisch-commercieel medewerker

Miny is in 2014 bij Sensornet komen werken. In haar functie werkt ze als spin in het web met iedereen binnen Sensornet nauw samen om de klantwensen te vertalen naar een passend antwoord. Als het meest uitdagende onderdeel van haar functie op dit moment, ziet ze het nog breder op de kaart zetten van Sensornet. 

Als u vragen heeft met betrekking tot uw offerte of met betrekking tot wat Sensornet doet, kunt u bij haar terecht.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Tony Hermans: coördinator operations 

Tony werkt sinds april 2021 bij Sensornet en verzorgt onze operations. Leveranciers en installateurs kunnen met vragen bij Tony terecht. Bovendien is hij het eerste aanspreekpunt voor alle locatiehouders.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Thijs van der Werff: architect en ontwikkelaar software

Thijs werkt sinds februari 2008 bij Sensornet. Hij heeft sindsdien voor alle klanten de mooie websites gebouwd met de interactieve grafieken. Thijs is verantwoordelijk voor het uitbreiden en verbeteren van onze meetdiensten. Eerder heeft hij ontwikkeling van applicaties verricht voor oa. TNO en was hij Coördinator automatisering bij het Zeehospitium.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Jasper Dubois: ontwikkeling hardware en software

Jasper is na een eerdere stage bij Sensornet nu werkzaam als ontwikkelaar hardware en software. Hij test alle nieuwe sensoren voor ze het veld in gaan en controleert of de juiste informatie wordt weergegeven.

e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Michelle van der Harst: ontwikkelaar software

Michelle ontwikkelde tijdens haar jeugd al simpele applicaties en spelletjes als hobby.  Na haar opleiding HBO Informatica heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Inmiddels heeft ze diverse applicaties en websites ontwikkeld; ze doet dit nog steeds met veel plezier. Bij Sensornet versterkt ze het development team dat software ontwikkelt om meetgegevens tot overzichtelijke rapportages voor klanten te verwerken.

 e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij