instellingen
Extra prijs Gouden Decibel 2016 Bathmen is nu actief

Extra prijs Gouden Decibel 2016 Bathmen is nu actief

De Belangenvereniging Bathmen (BVB) heeft zichzelf in het najaar van 2016 ingeschreven voor de Gouden Decibel Award (onderdeel actiegroepen) die jaarlijks in november wordt uitgereikt. 

De  BVB wil geluidsbeperkende maatregelen aan en langs Rijksweg A1. Hierbij heeft de BVB een ontwerp ingestuurd van een geluidswal die door de jury als duurzaam, mooi inpasbaar wordt omschreven, gecombineerd met apart ontwikkelde innovaties als zonnepanelen en diffractoren. Hierover is de jury zeer positief. Wat de jury ook positief heeft gewaardeerd is het constructief meedenken van de belangengroep met Rijkswaterstaat en zelf actief bijdraagt aan oplossingen in plaats van te strijden tegen de overheid.

Naast de eeuwige roem vanuit de Organisatie en jury, heeft Sensornet juist voor de winnaar van het onderdeel actiegroepen een aanvullende prijs in de vorm van een gratis meetperiode. Het resultaat van de geluidmeting die de BVB heeft gewonnen ziet u op de speciaal hiervoor ingerichte openbare pagina. Kijkt u gerust hier even mee !

Foto: Namens Belangvereniging Bathmen ontvangt de heer Erik Willighagen (links) de oorkonde en extra prijs van Sensornet uit handen van Ron Maas (directeur Sensornet)

 

Naar nieuwsoverzicht
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij